Wat is er allemaal te doen

zwembad

Wat is er allemaal te doen

Op het recreatieterrein

Gelegen in Nationaal Park 'Het Drents Friese Wold'

15 m hoge adventuretoren, 6 pittige klimroutes en een klimpalenparcours --Waterspeelparadijs en openluchtzwembad

Leuke activiteiten met het recreatieteam Mogelijkheid tot diverse Outdoor activiteiten Park voorzien van draadloos internet (Wi-Fi)

Schitterend wandel- en fietsgebied

In het seizoen uitgebreid animatie programma

Eropuit in Friesland, Drenthe en Groningen

RCN de Roggeberg ligt mooi centraal in het noorden van het land. Niet alleen de grote attracties, interessante bezienswaardigheden, verschillende natuurgebieden en gezellige steden van Drenthe zijn vlot bereikbaar, maar ook die van Friesland en Groningen.

Gezinsattracties rond RCN de Roggeberg

Wat is leuk om met de kinderen te doen? Er is een binnen- en buitenspeelpark in Zwaagwesteinde, een speelbos en indoorspeeltuin in Joure en een overdekt speelparadijs in Heerenveen. In het Gaasterland vindt u Sybrandy’s Ontspanningspark. Dichtbij, in Sneek, is het Nationaal Modelspoor Museum een geheid succes.

speelveld

Cultuur en bezienswaardigheden rond RCN de Roggeberg

In oude plaatsen als Sneek, Bolsward, Makkum en Stavoren kunt u fraaie historische gebouwen bezichtigen die u veel vertellen over de Friese geschiedenis. In diverse musea maakt u kennis met interessante aspecten van de cultuur, van Schaatsmuseum tot Scheepvaartmuseum.

Dorpen en steden rond RCN de Roggeberg

Veel dorpen in Drenthe hebben nog hun oorspronkelijke karakter als brinkdorp behouden. Altijd leuk om even rond te kijken en de gemoedelijke sfeer te proeven. U bent ook vlakbij de Zuid-Oosthoek van Friesland, waar Oosterwolde uw eerste interessante stop is. Met de auto bent u snel in grotere steden als Drachten, Assen, Groningen en Emmen.

Voor meer informatie zie ook de website van RCN de Roggeberg op http://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/friesland/rcn-de-roggeberg/omgeving